Residentie Initium

Residentie Initium - Kinrooi


Dit mooie project met grote gemeenschappelijke tuin is zeer goed gelegen en vlakbij de lagere school van Kinrooi.
Je kan de school bereiken via het wandelpad, zonder de openbare weg te moeten nemen.

Elk appartement heeft eigen zonnepanelen en omvormer en wordt standaard uitgerust met een warmtepomp. Hierdoor ligt het E-peil onder E20 waardoor u een vrijstelling van het KI geniet voor de eerste 5 jaar.

Elk appartement beschikt tevens over een ruim terras of tuin.

De appartementen worden verkocht inclusief een bijhorende ondergrondse staanplaats en privatieve berging.
Aan elke ondergrondse parkeerplaats heeft u de mogelijkheid om uw wagen op te laden via een stopcontact dat gekoppeld is op uw privatieve teller.
Zowel ondergronds als bovengronds is er de mogelijkheid om fietsen te stallen.

Wonen in Kinrooi

Hier vind je de perfecte balans tussen natuur, cultuur, onderwijs, winkels en restaurants. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van de weelderige bossen, meren en rivieren die Kinrooi rijk is.

Kinrooi biedt ook een bruisende culturele scene met historische monumenten. Voor gezinnen is er een uitgebreid aanbod van hoogwaardige scholen en educatieve faciliteiten, waardoor jouw kinderen de beste start krijgen die ze verdienen.

Laat je verrassen door de diverse winkels, van unieke boetieks tot bekende merken, en trakteer jezelf op lekker eten in de vele restaurants die Kinrooi te bieden heeft.

Kinrooi is de ideale plek om thuis te komen, waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid, de culturele schatten, het hoogwaardige onderwijs en de gevarieerde winkel- en eetgelegenheden.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder


Maak een afspraak