De Heerlijkhyd – Diepenbeek

Residentie De heerlijkhyd - Diepenbeek


Residentie De Heerlijkhyd is een nieuw stedelijk project dat bestaat uit 20 smaakvolle appartementen gekleed in een tijdloze architectuur. Dit mooie project is gelegen in de spoorstraat te Diepenbeek.

Deze smaakvolle appartementen worden nog volledig afgewerkt naar de keuze van de koper, zo kan er nog een keuze gemaakt worden in de te gebruiken materialen voor vloeren, binnendeuren, keuken, badkamer, enz. Standaard zijn deze appartementen tevens al voorzien van vloerverwarming, liftinstallatie, privé parking (stroomaansluiting) en berging voor ieder appartement in de ondergrondse parkeerkelder, voorzieningen voor een aircoinstallatie, enz.
Tevens wordt er rekening gehouden met de huidige normen voor energieverbruik, zo wordt ieder appartement voorzien van een hoge rendementsketel op aardgas, een ventilatiesysteem D en enkele zonnepanelen. Zo bekomen we een maximaal E-peil van E30. Toekomstige kopers hebben zelfs de mogelijkheid om enkele bijkomende zonnepanelen te laten plaatsen om zo naar een E-peil van E20 te gaan, hiermee daalt niet enkel uw energiefactuur, maar zal u ook 5 jaar vrijgesteld worden van het kadastraal inkomen.

Dit mooie project is gelegen in het centrum van Diepenbeek vlak bij winkels, toffe restaurantjes en het openbaar vervoer.

Beschikbare panden

Jouw nieuwe thuis
Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de panden, en vind jouw toekomstige thuis!

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder


Maak een afspraak