Dirkx Development

Wie zijn wij

Wij met Dirkx development in voor de ontwikkeling van eigen projecten. Dagelijks zijn wij op zoek naar geschikte bouwgronden voor het bouwen van jullie droomwoning – appartement. Zodra er een bouwgrond wordt aangekocht starten onze architecten met het opmaken van een haalbaarheidsstudie / voorontwerp op de verworven percelen. Deze voorontwerpen worden zorgvuldig overlopen met de bevoegde ambtenaren om zo samen tot een mooi project te komen. Indien hier een gunstig advies verworven wordt maken wij de bouwplannen bouwaanvraag klaar en dienen deze in. Na het bekomen van de bouwvergunning staat Dirkx Development in voor de verkoop en nadien de nazorg van deze projecten. Dirkx Bouw, beton & interieur staan in voor het zorgvuldig bouwen en afwerken van deze projecten.

Hoe werken wij

Indien u uw droom appartement of woning bij Dirkx Development heeft gevonden staan wij persoonlijk in voor jullie te begeleiden in dit traject. Onze projectleiders nemen na de aankoop van een appartement of woning contact op met de trotse koper. Er wordt dan een afspraak gemaakt waarin de planning en volgorde van de werken worden uitgelegd. Tijdens deze afspraak worden ook de leveranciers bekend gemaakt, zodat u de keuzes kan gaan maken omtrent de afwerking.

Grond te koop

Indien u beschikt over een woning of perceel grond en u bent van plan om dit te verkopen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

info@dirkx-development.be

 

Oplossingen voor goed
gefundeerd bouwen en wonen

Sinds 15 jaar