Residentie D’OR – Beverst

Residentie D'OR - Beverst


Residentie D’OR is een nieuw luxueus project dat bestaat uit 11 smaakvolle appartementen gekleed in een stijlvolle architectuur met unieke gouden details. Dit unieke project is gelegen op Holt 124 te Beverst.

Deze smaakvolle appartementen worden nog volledig afgewerkt naar de keuze van de koper, zo kan er nog een keuze gemaakt worden in de te gebruiken materialen voor vloeren, binnendeuren, keuken, badkamer, enz. Standaard zijn deze appartementen tevens al voorzien van vloerverwarming, liftinstallatie, privé parking (stroomaansluiting) en berging voor ieder appartement in de ondergrondse parkeerkelder, voorzieningen voor een aircoinstallatie, enz.
Tevens wordt er rekening gehouden met de huidige normen voor energieverbruik, zo wordt ieder appartement voorzien van een hoge rendementsketel op aardgas, een ventilatiesysteem D en enkele zonnepanelen. Zo bekomen we een maximaal E-peil van E30. Toekomstige kopers hebben zelfs de mogelijkheid om enkele bijkomende zonnepanelen te laten plaatsen om zo naar een E-peil van E20 te gaan, hiermee daalt niet enkel uw energiefactuur, maar zal u ook 5 jaar vrijgesteld worden van het kadastraal inkomen.

Dit mooie project is gelegen in het centrum van Beverst vlak bij winkels, toffe restaurantjes en het openbaar vervoer.
Op slechts enkele minuten zijn er prachtige wandel- en fietsroutes doorheen de vele omliggende bossen. Ook het centrum van Bilzen en Diepenbeek liggen op enkele kilometers van dit mooie nieuwbouw project.

Wonen in Beverst

Een plek waar cultuur, natuur, onderwijs, winkels en restaurants samenkomen. Ontdek de rijke culturele schatten en laat je inspireren door historische bezienswaardigheden. Beverst biedt hoogwaardig onderwijs en educatieve faciliteiten voor gezinnen. Laat je verrassen door de diverse winkels, van boetieks tot moderne winkelcentra, en geniet van de culinaire hoogstandjes in de gezellige restaurants. Ontsnap aan de drukte en verken de prachtige natuurlijke omgeving met zijn rustige wandelpaden. Beverst heeft alles wat je zoekt in een stad: cultuur, onderwijs, winkels en natuur. Maak Beverst jouw thuis en ontdek de magie!

Beschikbare panden

Jouw nieuwe thuis
Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de panden, en vind jouw toekomstige thuis!

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder


Maak een afspraak