Interieur

Wie zijn wij

Wij zijn een vaste waarde in de wereld van de binnenhuisinrichting. Onze zaakvoerder Geert Dirkx is een zeer gedreven persoon die een oog voor detail heeft. Er gaat geen enkel project of tekening de deur uit die door hem tot in detail is nagekeken. Hierdoor bent u zeker dat u verbouwing / interieur in goede handen is. Indien u verbouwingsplannen heeft of u wil graag een nieuwe keuken, badkamer, dressing, enz… laten plaatsen neem dan zeker contact met ons op. Wij staan jullie graag te woord. 

Wat doen wij

Wij proberen jullie interieurplannen / dromen waar te maken. Dit door onze jarenlange ervaring. Ons aanbod is zeer breed. U kan bij ons terecht voor interieuradvies tot en met de volledige opvolging van jullie verbouwing van een woning / appartement.

Waarom kiezen Voor Dirkx Interieur

Hier kiest u voor Kwaliteit en service. Dirkx interieur kiest er niet voor om de grootste te zijn maar om de beste te zijn. Omdat wij het kleinschalig willen houden en een totaalpakket aanbieden. Zo kunnen wij jullie droom interiuer volledig uitwerken in 3D en jullie dit tonen met de allernieuwste technologie hierdoor kan u al perfect zien hoe jou droom interieur er uit gaat zien. Ook geven wij licht en kleurenadvies kunnen wij jullie helpen bij het kiezen van gordijnen, enz…

 

 

Een oplossing voor al jou interieurprojecten.

Sinds 12 jaar